KERHOTAPAAMINEN

HUOM! HAASTEKILPAILUN ISÄNTÄSEURAN KERHOTOIMINTA ON KESKEYTYNYT KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI 31.7.2020 ASTI, JOTEN HAASTEKILPAILU NÄILLÄ NÄKYMIN SIIRTYY SYKSYYN.

PÄÄKAUPUNKISEUDUN VALOKUVAUSSEUROJEN HAASTEKILPAILU

Hei kaikki Laajasalon Valokuvaajat ry:n jäsenet!
 
Helsingin Kameraseuran Natura-kerho on isäntänä haastekilpailussa, johon on kutsuttu pääkaupunkiseudun valokuvausseuroja.
Haastekilpailun teemana on Luonto ja ihminen.
 
Voit tulkita aihetta monelta kantilta. Luonto antaa ihmiselle paljon; se antaa monille toimeentuloa, terveyttä, ravintoa, elämyksiä – toisaalta ihminen kohtelee luontoa kaltoin saastuttaen maapalloa merenpohjia myöten.
 
Nyt kaikkien jäsentemme kamera ja mielikuvitus yhteistyöhön – mitä useampi osallistuu, sitä suuremmat mahdollisuudet meillä on kasata hyvä yhteispistesaalis.
 
Kukin lähettää kuvansa omatoimisesti perjantaihin 24.4.2020 klo 18 mennessä, ja kaikki osallistumiseen tarvittava tieto löytyy tuolta:
 
 
Tulokset paljastetaan Kameraseurassa Naturan kerhoillassa 28.4.2020 klo 18 – 21 osoitteessa Eerikinkatu 46, ja sinne ovat tervetulleita kaikkien haastettujen seurojen jäsenet.
 
 

KERHOILTA

Koronavirustilanteen vuoksi emme kokoonnu kerhoiltaan 23.4.2020. Tutkailemme mahdollisuutta tavata Skypen välityksellä. Pysykää kuulolla!
 

KUVATEEMA

Huhtikuun teemaksi otamme Eijan Koronan aikaan -ehdotuksen:
Kuvia jotka ovat otettu koronapandemian aikaan 27.3 – 23.4. Kuvia sisältä tai ulkoa. Kuvat voisivat kertoa siitä, miten vietät aikaasi näinä hankalina aikoina tai miten koet koronatilanteen.
Lähetä kuvat alla olevien ohjeitten mukaisesti viimeistään edellisenä iltana.
Jäsenkirje tulossa kuukauden puolivälissä. Skypeilemisiin!

 

 

TEEMA- JA VUODENAIKAKUVAN OHJEET

   • Pienennä kuva kuvankäsittelyohjelmalla kokoon vaakasivu enintään 1920 pikseliä, pystysivu enintään 1080 pikseliä. Pakkaa kuvaa hieman tallentaessa.
   • Nimeä kuva kokonaan pienillä kirjaimilla ilman ääkkösiä ja lyöntivälejä:
    etunimi-sukunimi_kuvan-nimi.jpg.
   • Lähetä kuvat viimeistään edellisenä iltana klo 18 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: kuvateema(a)gmail.com
   • Kirjoita sähköpostin Aihe-kenttään kuvateema ja oma nimesi seuraavasti:            TEEMA: Etunimi Sukunimi ja jos lähetät kuvat useammassa erässä, merkitse erä: TEEMA: Etunimi Sukunimi, erä 1 jne.

Laajasalon Valokuvaajien kerhoillat pyritään pitämään joka kuukauden neljäntenä torstaina, ellei muuta sovita.
Vuodenaikateemoja on neljästi vuodessa: ”Kevät” kesäkuun kerhoillassa, ”Kesä” syyskuun kerhoillassa, ”Syksy” joulukuun kerhoillassa ja ”Talvi” maaliskuun kerhoillassa.
Kuukauden kuvateemaan osallistutaan kerhokutsussa esitetyllä aiheella. 

Kumpaankin teemaan lähetetään 3-6 digikuvaa/osallistuja ja sarjoja 1/osallistuja. Kuvia katsotaan ja analysoidaan ensimmäisellä kierroksella kuvaajan nimeä näkemättä. Toisella kierroksella kuvaaja voi kertoa kuvien taustoista. Lopuksi kuvat viedään verkkogalleriaan osoitteeseen Laajakulma/Kuukauden teema

Aiempia kuukauden kuvan teemoja:
Naamat ja hahmot, Rakentaminen, Omakuva, Runon inspiroima kuva, Ruma, Märkää, Kukka, Kone, Ilo, Kiire, Valomaalaus, Pinta, kuvausretki öljysatamaan, Kolmen tavaran asetelma: silmälasit, kirja, kahvikuppi, Vuosinäyttely Stoassa, Vastakohtia, Katukuva, Toistuvuus, Rytmi
Katso kuvat täältä