YHDISTYS

Laajasalon Valokuvaajat ry on Laajasalossa kotipaikkaansa pitävä rekisteröity yhdistys, joka pyrkii toimimaan jäsenistönsä valokuvausharrastuksen tukena. Yhdistys on Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n (SKsL) jäsenseura. Liitto on Finnfoto – Suomen Valokuvajärjestöt ry:n sekä La Fédération Internationale de l’Art Photographique -järjestön (FIAP) että The Photographic Society of America -järjestön (PSA) jäsen.

Seura perustettiin 07.03.1978 nimellä Laajasalon Kamerakerho ry ja sen nimi muutettiin myöhemmin muotoon Laajasalon Valokuvaajat ry.

Vuonna 2008 yhdistykselle rekisteröitiin oma domainnimi: www.laajasalonvalokuvaajat.org,
joka vuonna 2019 muutettiin muotoon laajasalonvalokuvaajat.fi.

JOHTOKUNTA 2020

Pirkko Heiniö, puheenjohtaja
Outi Debnam
Ritva Korte
Paula Lehtimäki
Sami Mäläskä
Eija Visavuori
Juhani Visavuori

TERVETULOA JÄSENEKSI

Yhdistyksessämme on naisia ja miehiä, kaiken ikäisiä – osa meistä on sunnuntaikuvaajia tai kuvausharrastuksen aloittelijoita, osa kokeneita pitkän linjan kuvaajia. Kuvaamme sekä perinteisillä filmikameroilla että digitaalisilla pokkareilla ja järjestelmäkameroilla. Valokuvaus on mitä oivallisin koko perheen yhteinen harrastus.

Olet tervetullut tutustumaan meihin ja toimintaamme kuukauden kerhoiltoihin, jolloin voit kertoa, minkälaista valokuvausharrastusta juuri sinä kaipaat.

Kiinnostuitko toiminnastamme? Voit ilmoittautua jäseneksi lähettämällä yhteystietosi yhteystietosivun lomakkeella, saat jäsenmaksuohjeet sähköpostiisi. Vuosittainen jäsenmaksu on 20 €, nuorisojäsen ja saman ruokakunnan seuraavat jäsenet maksavat 10 €. Nuorisojäseneksi katsotaan jäsen, joka koko toimintavuoden ajan on alle 18-vuotias: Laajasalon Valokuvaajat ry:n säännöt 3 §
Jokaisen jäsenen – sekä aikuisen että nuoriso- ja perhejäsenen – jäsenmaksusta menee Suomen Kameraseurojen Liitolle (SKsL) 10 €/jäsen.

Käyttehän usein myös Suomen Kameraseurojen Liiton (SKsL) verkkosivulla, joilla ajankohtaista asiaa kursseista, kilpailuista, näyttelyistä ym. tärkeistä tapahtumista.